Het was weer eens zo’n ochtend van wel of geen vorst en gladheid. In de vroege ochtend op weg naar de verzamelplaats bij De Meet bleek dat er wel degelijk sprake was van gladde plaatsen in de route. Johan (vD) in Winschoten al onderuit. Karel(toergroep) in Pekela onderuit. Tim voor het verlaten van de oprit bij huis al tegen de vlakte. Naast wat deukjes in de ego’s gelukkig geen verdere schade.

Bij De Meet 18 atb’ers voor de basisgroep en 5 voor de toergroep. Een mooi aantal vanochtend.

Vanwege de vele neerslag van afgelopen week de route over de verharde weg naar Tunxdorf genomen. In Rhede raakten we al een groepje ‘kwijt’, Gingen even schuilen onder de winkelluifel. De anderen zagen kans onder de bui door te fietsen en praktisch droog te blijven. Hergroepering in Tunxdorf.

In het bos in verschillende groepjes de route gereden. Het parcours lag er goed bij. Dus voor elk weer wat wils en met verschillend benutte mogelijkheden in het bos. En dan ben je zo ineens Willem, onze paparazzi kwijt. Maar hij bleek vanuit de bosjes zijn telekanon in stelling te hebben gebracht. Het resultaat is na bewerking weer op deze site te zien (WP: te zien? heb bijna niemand gezien). En ook nog niet iedereen in bekend in dit mooie Tunxdorfer bos. Klaas, ondanks zijn vele kilometers dus ook niet.

En dat is dan weer te merken als je op een vooraf afgesproken kruising elkaar weer wil ontmoeten voor de gang naar ons bekende koffieadres. Met hulp van Bert S. hem weer teruggehaald naar de groep. In de tussentijd even geschuild voor weer een bui. Onder de dennen, hoe mooi in deze tijd, was het gewoon droog.

Een paar atb’ers hebben er zelfs een wenskaartje achter gelaten. Wat er op stond? Geen idee, maar ze hangen er nog.

Op het koffieadres Klahsen sloten ook Bart en Gea aan. Hadden alweer een gastoptreden bij radio Westerwolde achter de rug. Na de koffie over de weg retour naar Bellingwolde of anderszins. Weer een mooi bestede ochtend.

Weinig foto’s deze keer. Gladheid, kou en bijna geen fietsers om te fotograferen….Toch nog een paar in de link.

Geef een reactie