Beste leden

Het Coronavirus is ook in onze provincie gearriveerd. Vanwege mijn werk heb ik er al mee te maken en ik wil jullie enige info niet onthouden.

Betekent dat, dat we niet meer in clubverband kunnen fietsen? Nee natuurlijk niet. Maar het is niet helemaal zonder risico’s. Kijk wat er in andere delen van Europa gebeurd en bv in Brabant.

Voor alles geldt, de Veiligheidsregio’s in ons land zijn leading. Maar dat geldt voor ons land. Aangezien we ook in Duitsland fietsen zullen we ook de richtlijnen daar in de gaten moeten houden.
In Nordrhein Westfalen, waar een gedeelte van het Teutoburgerwald gesitueerd is, worden de eerste zaken afgelast. Dat kan bv van invloed zijn op wel of niet naar Tecklenburg op 27 maart.

alle info is te volgen natuurlijk in de media maar vooral ook op:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#Situatie%20in%20Nederland

Contact met de NTFU

Er is donderdagochtend 12 maart telefonisch contact geweest met de NTFU. De NTFU gaf aan dat de richtlijnen van het RIVM en NOC*NFC strikt opvolgt worden. Aangezien de ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen is het verstandig om actuele informatie te raadplegen. De NTFU heeft op haar website een nieuwsitem over dit onderwerp. Via deze link kan actuele informatie worden ingewonnen: https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/ntfu-volgt-ontwikkelingen-rondom-het-coronavirus

Het bestuur van Toer’80 neemt besluiten op basis van deze informatie bronnen.

Geef een reactie