Wisselvallig – Hondsdoagen

Spreuk van de week
Het laatste wat sterft is de hoop
(NAC Appie Nouri)

Het is de week van
Ajax- Nice met voetbal als bijzaak (Appie); Trump en aannemen en ontslaan van medewerkers; het Haaksbergse complot in Turkije; de ‘na TdF’ wielerkoersen en alvast weer de aanloop naar de Vuelta; vakantie……

De trainingen
Maandag 9:11 met rondje fietsen en interval in de Wedderbergen. Verzuren….. Woensdag een mooie groep met de lekke bandentraining… Vier in totaal. En Wally die om 21.30 nog een wedstrijd moest tennissen.

O P R O E P
PANNENKOEKENTOCHT
Het aantal inschrijvingen begint te lopen. Zaterdag 2 september dus de Pannenkoekentocht. We zijn bezig met de voorbereiding en lopen tegen een aantal problemen aan. Dat alleen vraagt al de nodige energie.

Een andere is het aantal clubleden dat wel mee wil doen maar zich nog niet hebben opgegeven. Jullie hebben allen een mail gehad. We moeten voldoende mensen hebben voor voor – en achterrijders. Dat hebben we nog niet.
Dus oproep:
Meld je aub aan via de NTFU site.

De veranderingen die we moeten toepassen:
– we kunnen dit jaar helaas niet door Duitsland. Dit heeft te maken met begeleiding en aanscherping van regels. Deze winter gaan we met de autoriteiten daar om tafel om het voor 2018 wel weer mogelijk te maken
– De Meet en de verbouwingen aldaar. Een gedeelte is dat de gehele parkeerplaats en aanvoerweg er ook uit gaat / gaan. We hopen dat dat na 2-9 gebeurt anders moeten we een alternatief verzinnen rondom de Hoofdweg
– De route voor de pauze (kunnen niet over Booneschanskerbrug)
– De route na de pauze, volledig aangepast. We gaan door Westerwolde en hebben pauze in Jipsingboertange (mmv JVV voor toiletruimte). We gaan dan zelf de fouragering verzorgen vanuit de volgbus

Geef een reactie