Koud

Spreuk van de week
De mens lijdt het meest aan het lijden dat hij vreest……..

Het is de week van
Trump en het ontslag; stilte of toch niet rondom de formatie; aanloop naar Ajax en een mogelijke finale; 010 en het echec; het Eurovisiesongfestival

De trainingen
Maandagavond weer leuke opkomst. Op Strava de diverse trainingen gezien. Woensdagmiddag een aantal en ’s avonds twee grote groepen. De wind blijft aanwezig.

Maandag a.s. JoopKuipertijdrit
Aan al onze tijdrijders. Wat vonden jullie het jammer dat de tijdrit in Oostwold verdween. Jullie hebben op de voorjaarsvergadering gehoord – en diverse keren kunnen lezen – dat deze toch doorgaat. Er staan echter maar weinig T80-ers op de startlijst. (?) (!)
Kom op! Meld je nog ff aan via deveentjes@hotmail.nl

Komende zaterdag
Er is door de Tcie een aantal malen de vraag gesteld om een wegkapitein voor de Middengroepen. Daar is geen antwoord op gekomen. Dit betekent dat we volgens afspraak werken. Er is dan komende zaterdag geen Midden of Snelle groep en mensen uit deze groepen vormen een groep achter de Basisgroep.

Er is discussie over de Toergroep en Tussengroep. Met name hoe ditvrom krijgt. De toercommissie is daarin leading. Afspraken worden dan ook met de toercommissie vz (Olf / Willem L) gemaakt.
In beginsel staat de Tussengroep 4x dit jaar op de agenda en wordt aan het eind van het jaar geƫvalueerd of deze doelgroep bestaansrecht heeft. Daarom gaan we er dan ook van uit dat leden de keuze, in welke groep je ook wilt fietsen, bij De Meet gaan maken. Dat betekent ook dat er 1 vertrektijd is op deze dagen en dat is vanaf nu om 08.00 uur.
ECHTER
Zaterdag is er nog een iets andere situatie ivm gewekte verwachtingen. Mensen konden zich (klaarblijkelijk) op voorhand opgeven voor beide groepen.
Beide groepen vertrekken zaterdag om 08.30 uur. Dat betekent dat als er mensen in de Basisgroep zijn die in de Tussengroep willen meefietsen, dat die dus om 08.30 uur naar De Meet kunnen, ook al heb je je daar niet voor opgegeven.
Er zijn voor die beide groepen voldoende mensen op voorhand.
TOEKOMST TG’s
– vertrek om 08.00 uur vanaf De Meet met ALLE groepen
– je hoeft je van te voren niet op te geven, dat doe je bij De Meet
– alles wat daarover moet worden gedaan gaat eerst in overleg met de Tcie
Dit voorkomt onnodige discussie daarover.

ZELF
Ik wil even iedereen bedanken voor de reacties gedurende mijn ziekte! Top!

Geef een reactie