Voor de toergroepers stond er een ritje van 75km op het programma naar  het altijd gezellige Ditzum. Na een paar druppels vertrokken we om even over negen met zijn zessen richting Bunde alwaar Eljoo zou aansluiten. In Bunde ging Corry, die op tijd terug moest zijn, weer richting Bellingwolde. In de duitse polders hebben we de wind van op zij of in de rug, dat beloofd weinig goeds voor de terugreis.

Bij Bunderhee krijgen we eerst druppels gevolgd door hagel, een bushokje bied uitkomst. Na overleg besloten om route in te korten en over nieuwstatenzijl terug te gaan. Daar aangekomen hadden we geluk de man met de koffiekar was er al. Jopie had dubbel geluk, want er was ook appeltaart.

Na de koffie werdt er een waaier opgezet met Dick als motor, via drieborg, beerta terug via Sodom. Alleen Joop was nog niet thuis, maar die mocht het laatste stukje met de wind in de rug naar Bellingwolde.

Geef een reactie