Van GJ

Ondanks het twijfelachtig weer gingen we met acht man op stap voor de eerste rit met de Tussengroep.

Eerst de grens over met de wind in de rug om via Neurhede in zuidelijke richting te gaan. Bij Sellingen terug in Nederland om langs het ruiten A kanaal naar de Slegge te gaan. Ondanks de wind waren we mooi op tijd voor de koffie, de snelle mannen hadden het terras al bezet en na de eerste bak koffie, kwam ook de Basisgroep binnenstormen.

Na de pauze met Vincent als versterking weer onderweg terug. Men een flinke tegenwind was het een zware tocht richting Mussel en Vledderveen naar Onstwedde. Op de Holteberg werdt nog even gewerkt aan de hoogtemeters. Op de Wedderweg gingen de Winschoters via Pekela terug. Na 90 kilometer was het huis weer in zicht en waren de benen leeg.

Denk dat het ondanks een zware wind een mooie start was voor de Tussengroep.

Geef een reactie