Van warm tot druilerig

Spreuk van de week
Als je denkt dat je het niet kan, kan je het zeker niet…….

Het is de week van
Natuurlijk Parijs – Roubaix; zenuwen in Rotterdam; aanslag op spelersbus in Dortmund; oplopende spanning tussen de grote mogendheden; de versprekingen van de PR man van Trump; GL en de stukken van de formatie open en bloot in de handen.

De trainingen
Maandag een klein groepje interval, een redelijk groepje voor het rondje. In vergelijking met voorgaande weken wel flink wat minder. Beide groepen…….. het begon te regenen. Vandaag? Kan me niet voorstellen dat……

Zaterdag
Zaterdag hebben we weer een gezamenlijk koffieadres bij De Slegge. Hierbij is ook voor het eerst de Tussengroep als mogelijkheid. Dat wordt puzzelen bij De Meet. De wegkapiteins zullen zich als zodanig bekend maken en ga aub in de groep staan waarmee u op pad gaat.

Megatocht
Binnenkort gaan we het inschrijfgeld innen. Zoals in de voorwaarden stond; opgeven is betalen. Dat moeten we aanstonds gaan doen naar de JHB. Dus deelnemers, u kunt de mail van onze pennmr verwachten.
Overigens:
Er zijn natuurlijk ook nieuwe leden. Eens per jaar gaan we drie dagen op pad en fietsen we drie dagen achter elkaar en verblijven we extern. Als er nog belangstelling is van mensen die mee willen, dat kan, dan kan ik nog proberen iets te regelen. Dan wel graag sowieso vóór 22-4 dat aan me melden (voorzitter@toer80.nl)
Enige info:

Megatocht 2017

Geef een reactie