Traditioneel de laatste vrijdag in maart gaat Toer ’80 naar Leeden bij Tecklenburg. Parkeren en douchen bij camping Regenbogen en dan een rondje fietsen. Afgelopen vrijdag ook en de weersomstandigheden waren nog nooit zo goed.

Het was goed om te zien dat er zoveel niveaugroepen meededen deze keer. Ik had een aantal routes gemaakt en de groepen konden daar prima mee uit de voeten. Kledingkeuze was niet zo moeilijk. Het kon met blote armen en benen vanaf de start.

De bekende klimmetjes waaronder het zwembad of gewoon de lange aanloop naar Tecklenburg, de klim naar de Mergelgroeve, voor enkelen naar de kazerne, ze zaten er allemaal in en er werden tussen de 700 – 1200 hm/s weggetrapt door de fietsers.

De Eiscafe in Bad Iburg kreeg het druk. Daarom maar ff geholpen in de bediening. We hebben hun telnr dus een volgende keer rufen wir vorher ann.

Het ging niet helemaal crescendo. Richard met materiaalpech en Johan S ook. Verder verliep het uitstekend. Het is zeker een blijvertje en de interesse groeit met het jaar, gezien het feit dat we met 38 (!) clubleden daar stonden.

Geef een reactie