Van GJ Boekema

De Toergroep was met negen man/vrouw goed vertegenwoordigd voor de trip naar Tecklenburg. Nadat iedereen was verdeeld over de auto’s konden we om 7:30 op pad voor een gezellige fietsdag. Aangekomen bij de camping de fietsen klaar gemaakt en met vier groepen op pad.

Voor de Toergroep had Karel een mooie route uitgezet van 62 kilometer met een koffiestop bij de Italiaan in Bad Iburg, waar we de andere groepen ook weer zouden treffen. Helaas zeven kilometer voor de koffie een pechgeval. Johan zijn derailleur was bij het schakelen in het achterwiel gekomen en met een scheur in het padje. Na overleg besloten wij door te fietsen en Johan zal lopend en freewheelend van de bulten naar de Italiaan komen. Tegen de tijd dat wij de koffie op hadden kwam Johan er ook al aan.

Wij weer op de fiets voor de terugreis naar de camping en Johan op het terras. Na nog een paar beklimmingen en afdalingen kwam de camping alweer snel in zicht.
Na een lekker douche, de fietsen weer op de auto’s en terug naar Bellingwolde.

Geef een reactie