Stormachtig naar een beetje voorjaar

Spreuk van de week
Als je niet mee zit, zit je niet mee…….

Het is de week van
Rutte en de boze Grunnegers bij J&P; oplopende spanningen met Turkije; de jacht op en arrestatie van de kindermoordenaar in Duitsland; Parijs – Nice en de Tirreno Adriatico; Barcelona en de Houdini – ontsnapping; verkiezingsretoriek; enkele leden van ons actief bij de toertocht Strade Bianche.

De trainingen
Nog 1 week spinning, op naar zomertijd. Woensdag in elk geval Wallygator bij Kroes in de slagregen.

Zondagochtendtrainingen
Die zijn ook alweer van start gegaan. Ook hier geldt het principe dat iedereen mee moet kunnen. Van origine was dit bedoeld als ‘uitfietstraining’ voor de mensen die zaterdag hebben gefietst. Daarnaast konden leden aansluiten die die zaterdag net konden fietsen. Alle niveaugroepen door elkaar. Inmiddels is dit ook een beetje een ‘harde’ training aan het worden.
AFSPRAAK
Ter plekke kijken wie er is en de snelheid aanpassen zodat iedereen mee kan. Komen er grotere groepen dan is opsplitsen in niveaugroepen een optie. Het mag echter niet zo zijn dat leden niet meer komen omdat er door anderen te hard wordt gefietst……..

Zaterdagtrainingen
We hebben er nog twee voor de Ontbijttocht. Vorige week ontstonden spontaan de groepen wel of niet koffiedrinken. Daarnaast de TG en het ATB-en.

Opgeven voor – ZIE CLUBNIEUWS
25 maart: Ontbijttocht. Alleen bij opgeven kan je meedoen ivm bestellingen catering e.d.

26 maart: Saizonseröffnung met RSG Papenburg

31 maart: Tecklenburg

Zie evenementen
16,17,18 juni: Megatochtweekend. Evt kunnen er nog een paar mee

Zie ATB nieuws
6,7,8 oktober: ATB weekend Tecklenburg. We hebben nog een paar plekjes

Geef een reactie