Herfst

Spreuk van de week
De wereld biedt voldoende voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht…..

Het is de week van
Roos, Jinek, Pechtold; overal politici op het beeld; Tichelaar uit de bocht; Robben fantastisch; geweldig openingsweekend Belgische klassiekers (waar waren de NL-ers); NAM ook verantwoordelijk voor immateriƫle schade.

De trainingen
Spinning gaat naar de laatste weken. 13 en 16 maart de laatste keren. Woensdagmiddag de TG met een paar M/V op pad. En een groep over Gieterveen. Dikke wind…..

Voorjaarsvergadering
We hebben een goede voorjaarsvergadering achter de rug. Ruim 60 leden vonden de weg naar De Meet en het werd niet alleen een constructieve vergadering, maar ook eentje met een gezellige nazit. Opvallende punten even op een rijtje:
– er zijn drie nieuwe bestuursleden. Gert Jan Boekema, Hendrik Jan Lagerweij en Peter Lammersma gaan de plekken overnemen van Bart & Marieke Kruizinga en Margriet Kuiper over. Ze zullen dit jaar al mee gaan lopen EN meewerken aan de nieuwe vijfjaarsvisie 2018 – 2022
– we staan op het punt de sponsors middels een contract aan ons te binden en een keuze te maken uit Bioracer of Lawi als kledingleverancier
– MAANDAGAVONDEN. Standaard vanaf Kroes. Daar kan nu ook gefietst worden in een groep. Dus zowel interval als ook een groepstraining. De wegkapiteins zullen de mensen die in een groep willen fietsen de groep meenemen, de trainers de mensen mee nar de interval-locatie. We hopen dat er dan nog meer zullen komen dan nu. We zullen het snelheidsreglement aanpassen met de voorstellen die unaniem zijn aangenomen en jullie toesturen. Natuurlijk in clubkleding
– fietsen op de zaterdag. Er is nu ook ruimte voor een snelle groep. MAAR, er zullen dan nog wegkapiteins bij moeten komen. In principe staan de mensen op de lijst om de Middengroep mee op sleeptouw te nemen. Komen er geen snelle fietsers bij is het het Middengroeptempo. Snelle fietsers zijn in alle groepen welkom, maar laten we dit jaar eens zonder gedoe over snelheid gaan fietsen…….
– fietsen in groepen. We gaan dit jaar in kleinere groepen fietsen. In principe 12-14 fietsers als maximum. Graag bij een groter aantal kleinere groepen of dus tot max 14, zodat we wat meer veiligheid creĆ«ren.

Hoi Relinda
Langs deze weg wil ik graag het bestuur en leden van Toer80 bedanken voor kaarten en reacties die ik na mijn knieoperatie mocht ontvangen.
Ik hoop mij voor de zomer weer eens te laten zien.
Bedankt allen en graag tot ziens
Tinus Koopman
Blijham.

Tochten die we ondersteunen als club
– 26 maart Saizonseroffnung met onze partnerclub RSG Papenburg. Zie elders onder clubnieuws. Graag opgeven.
– 9 april Make a Memory / Fred Borchers 50 jaar – tocht. Zie de website van Fred (Borca.nl) en ook graag van te voren aanmelden.
– 12 mei Giro zonder Grenzen. Info via voorzitter@toer80.nl

Voorts opgeven voor
– 25 maart Ontbijttocht
– 31 maart Training naar Tecklenburg, zie clubnieuws

Geef een reactie