Koud

Spreuk van de week
De prijs is wat je betaalt, de waarde is wat je krijgt.

Het is de week van
Protesten tegen de aardgaswinning en de gevolgen daarvan; Rutte met zijn ongelukkige uitspraak; nieuwe shirtsponsor FC; clumsy Trump; politieke rechtszitting in Rusland.

De trainingen
Spinning opkomst loopt terug. Woensdagmiddag geen bericht over gehad.

OPROEP
Beste leden
Het is al meerdere keren hier aan de orde geweest. De toekomst van de club is mede afhankelijk van e invulling van het bestuur na dit jaar. Er zijn al een aantal mensen benaderd maar dit heeft er niet toe geleid dat we al kandidaten hebben. Dit wordt een breekpunt in o.a. het aangaan van sponsorverplichtingen en het aangaan van nieuwe afspraken voor de kledingperiode 2018 – 2022.
Laat ons niet zitten en meld je aub. NU, met alle werkgroepen e.d. Die er zijn, is de druk op het werk van een bestuurslid veel minder dan in het verleden. Ook binnen het bestuur zijn er goede afspraken over rollen en taken.
Dus het verzoek. Ben je nieuwsgierig? Schiet ons dan aan dan kunnen we een uitleg geven wat het betekent. Kom in elk geval op de voorjaarsvergadering want met elkaar moeten we slimme besluiten nemen. Komen jullie niet of komt er geen aanmelding, dan loopt het niet goed af (zijn we bang voor…..)

Geef een reactie