Van winter naar zacht, maar we zijn er nog niet van af

Spreuk van de week
Tevredenheid is de grootste vijand van creativiteit…..

Het is de week van
Laatste transfers voetbal; Trump als olifant in…….; aanloop verkiezingen en steeds meer profilering van de politici; Haren veroordeeld tot Groningen; record aantal nieuwe banen; PL off Darts; Weissensee.

De trainingen
Maandag / donderdag spinning. We bouwen af naar derde week maart en dan is de winter alweer over. Gaat nog steeds mooi! Woensdag 7 op de racefiets en de TG ook met een man of 5.

Weissensee
We feliciteren onze leden
Eddy Korte 175 km
Joop Hilgers, Harrie Oolders – 150 km
Greetje Korte 125 km
Corry Visser 100 km

Fietsen vanaf nu
De racefiets komt ook weer voor de dag. Op de woensdag is de voorkeur al voor de racefiets uitgesproken. Ook op de zaterdag is die alternatieve mogelijkheid vanaf morgen. Natuurlijk weersafhankelijk. De komende week staat oa sneeuw op het programma dus we zullen zien.
MORGEN
– ATB-ers vanaf carpoolplaats Gieten N34, zie agenda.
– racefiets 09.00 uur vanaf De Meet. In principe in 1 groep, waarbij iedereen mee moet kunnen. Is er teveel niveauverschil splitsen we de groep op, ook als er maar enkelen voor een snellere groep overblijven. Morgen ZO wind dus rondje Duitsland, koffie bij Klahsen.

Uit de ziekenboeg
Hallo Bart,
Zoals je misschien al hebt meegekregen gekregen ben ik al geopereerd.
De operatie is goed verlopen wel een beetje gekwakkel na die tijd maar naar omstandig gaat het vrij goed moet veel trainen met mijn elleboog en mag in de toekomst niet meer dan 5 kg tillen.
Maar ik wil jullie even bedanken voor de mooie kaart.
Wij hebben zeker nog wel contact.
Groeten Jan (Oolders)

Geef een reactie