Kivve in Winschoot ATB – en din? Zomaar een uitspraak die ik de afgelopen weken hoorde…… Het antwoord kwam vandaag, ja, dat kan.

Vandaag vierden we de 11 jarige band die we hebben met de sportschool van Ron Haans. Destijds begonnen we met een clubje van ongeveer 10 leden te spinnen en 11 jaar later vinden tientallen leden wekelijks in de winterperiode hun weg naar het St Vitusholt. En vandaag is er een groot dance – event in De Klinker en kwam het idee dat wij ook iets gingen doen deze dag.

Onze toercommissie verkende een route en 33 bikers vonden hun weg naar Winschoten, w.o. 4 introducés. Johan op kop, Jan slot op de deur en van alle categorieën mensen. we bleven bij elkaar en zo hadden we een soort clinic – achtige omgeving.

Mooie stukjes door het Maintebos, Sterrenbos, de Hoogte en Blaauwe Stad. Zeven plaatsen aangedaan en voldaan terug bij Haans, waar koffie en appeltaart er lekker ingingen.

Moeten we vaker doen en dat zal ook wel gebeuren in 2018. Thans Ron!

Foto’s op Google Foto.

Geef een reactie