Winter

Spreuk van de week
Hoe vind je in miljoenen getalenteerde mensen één zo’n clown die het gaat doen…….
(over inauguratie Trump)

Het is de week van
Wederom aardbeving Italië; verkiezingsgekonkel, partijdagen; halve waarheden op Internet (filmpje jongen in bus) en dito berichtgeving. Ook nog zo iemand een podium geven; indrukwekkend afscheid collega Den Haag;

Voortgang binnen bestuur / club
We hebben de sponsorwerving afgesloten. We hebben eenzelfde sponsorpotentieel als dat we hadden voor vijf jaar nu. Ook voor wat betreft kledingleverancier zijn we er bijna uit. Alles dus uitstekend voor de komende jaren. M A A R. Er hebben zich nog steeds geen leden gemeld die het bestuur willen invullen. We gaan zeer binnenkort met de ledenraad om tafel om te zien hoe we dat gaan oplossen. Zoals gezegd in de najaarsvergadering. Het heeft geen zin wederom een doorstart te maken als dat gat niet is ingevuld. We hopen nog steeds dat mensen zich komen melden.

MORGEN
Tunxdorf en Kaffee und Kuchen bij PT – sponsor Klahsen

Zaterdag 28 januari
U heeft het in de krant kunnen lezen. We sluiten aan bij een initiatief van onze partner in Sports Ron Haans. 09.00 uur verzamelen bij De Klinker in Winschoten. Johan en Jan hebben een leuke route. Bij terugkomst Klinker Koffie met….. aangeboden door Haans. Maak het met ons een suc6!

Fred wordt 50
Fred Borchers, lid en sponsor (logo Make a Memory) wordt 7 april 50. Op zondag 9 april organiseert hij een 50 km tocht voor het goede doel Make a Memory. U heeft van onze secretaris allemaal een link in de mail gehad die verwijst naar dit goede initiatief. We ondersteunen dit van harte!

Geef een reactie