Herfststormen…..

Spreuk van de week
It didn’t happen……..

Het is de week van
al dan niet plassende prostitués in Moskou en Trump; komende week weer voetbal; nieuwjaarsbijeenkomsten gemeenten; blauwe loper; bekend worden Vuelta parcours; Zijlstra over Asscher, Asscher over Zijlstra….; voor wat het waard is, aankondiging van een korte winterperiode en komen we op de ijzers op de Blaauwe Stad?

De trainingen
Maandag 20 nbij spinning en vanavond 22. Gaat nog steeds lekker. Woensdagmiddag Jur en Harm Jan voor een leuk rondje.

Zaterdag Nieuwjaarstocht – 2e poging!!!!!
Traditioneel voor alle groepen naar Rendering. Daar is koffie en gebak van de club. Rendering is inmiddels door Johan L besproken. wee houden wel even angstvallig het weer nog ff in de gaten……

Zaterdag 28 januari
U heeft het in de krant kunnen lezen. We sluiten aan bij een initiatief van onze partner in Sports Ron Haans. 09.00 uur verzamelen bij De Klinker in Winschoten. Johan en Jan hebben een leuke route. Bij terugkomst Klinker Koffie met….. aangeboden door Haans. Maak het met ons een suc6!

Fred wordt 50
Fred Borchers, lid en sponsor (logo Make a Memory) wordt 7 april 50. Op zondag 9 april organiseert hij een 50 km tocht voor het goede doel Make a Memory. U heeft van onze secretaris allemaal een link in de mail gehad die verwijst naar dit goede initiatief. We ondersteunen dit van harte!

Geef een reactie