Het kan verkeren. De gehele ATB toecommissie in de lappenmand. Johan door de rug gegaan, Jan met de nodige sn….. en kw… met griep en zukswat. Gisteren geappt en dus even improviseren.

Een man of 15 schat ik zo vanochtend. Ik kon zelf tot een uur of half elf mee want ik was gevraagd het slot uurtje bij een spinningmarathon te doen bij sportschool Vlagtwedde. Overigens prima sfeer daar en voor KWF (Roparun) dik 460 euro aan het eind van de dag. Daar werk ik natuurljk graag aan mee….

De ‘oude’ route door het dorp maar genomen en langs de grensstrook naar Duitsland. Sommigen waren hier nog nooit geweest. Het mooie paadje langs de A31 (sompig) en verder naar Bourtange. De koffie en……. in ’s Landshuys viel er prima in.

Na de koffie zijn de Pekelders hun gang gegaan en de anderen de normale route, geen gekke dingen verder. Mooi tochtje onder hier en daar zware terreinomstandigheden.

Hopelijk morgen goed weer dat we naar t Haantje kunnen.

Foto’s op Google Foto.

Geef een reactie