Net op het moment dat je het niet kan gebruiken. 8.20 uur begint het wat te druppelen en tien minuten later ‘hozen.’ Er zijn dan al wat deelnemers in en om De Meet maar ook bij hen twijfel. “Hoe lang duurt dit?” Eerst maar een kopje koffie halen en om 9.10 uur droog en dat bleef het dan ook. Het terrein had er amper van te verduren, maar primetime konden we dit net niet gebruiken.

De zaak was weer prima voor elkaar. Vrijwilligers hadden vrijdag en zaterdag de route prima aangegeven. En dus werd er gestart. Ons evenement heeft veel te weinig deelnemers gehad deze dag. 105 betalende deelnemers. Er waren er wederom groepjes zwartrijders onderweg. Waaronder uit Stadskanaal die, aangesproken door onze route – mensen,  werden gevraagd. ‘Ze gingen via De Meet waar ze nog zouden inschrijven.’ Bij De Meet hebben we ze echter nooit gezien. Jammer dat er nog steeds zulke profiteurs rondfietsen.

Groot compliment en dank aan:

Sponsors
– Mulder2wielers Winschoten
– Autobedrijf De Winter
– Coop supermarkt Bellingwolde (korting op de Krentenbollen)
– Re – Horeca voor een extra prijs voor de verloting

Vrijwilligers!!!!!

Verloting – prijzen beschikbaar gesteld door Mulder2wielers
1.: ATB Yves Heerdegen, RSC papenburg
2.: Waardebon, Heinz Schmees, RSC Papenburg
3.: Waardebon, J van Dijk Hoogezand
4.: Waardebon, K Perton Blijham
5.: Waardebon, W Prenger Bellingwolde

Extra twee toegangskaarten Pap di Grazzi / Mooi Waark
Marieke Kruizinga

De werkgroep gaat het evenement strak evalueren.

In de link enkele foto’s van de Mulder ATB

Geef een reactie