Moi Bart.

Zou jij svp onderstaande bericht op de “ingezonden stukjes van de leden” willen plaatsen.  Alvast dank.

Beste mede – clubleden

Jullie hebben mij de afgelopen zes weken niet  bij de club gezien. Dat heeft een medische oorzaak. Gelukkig is het allemaal niet zo ernstig maar wel van dien aard dat mij is aangeraden in een lagere hartslag te gaan fietsen. Dat advies volg ik ook op. Het betekent voor mij dat ik het meegaan met de snelle groep, de tijdrit, flink doortrappen bergje op en een fikse eindspurt achterwege moet laten. Iedereen die mij kent zal kunnen invoelen dat dat me best zeer doet.

Ik heb vele jaren  genoten van regelmatig “met het gas open fietsen” en zal dat ook zeker gaan missen. Er tegenover staat dat ik alweer volop en met plezier op de fiets zit en met hartslagmeter mijn km’ s weer maak. Dat gaat goed. Er is voldoende over om óf met de Basis – óf misschien ook met de Middengroep mee te kunnen.

Ben ook weer aan het werk enz. Oké weten jullie even hoe het zit. Hoeven we er verder wat mij betreft ook niet veel woorden meer aan te besteden en zien jullie mij op de fiets. Binnenkort ga ik weer met de club mee.

Tot dan Groet Eef

Geef een reactie