Nieuws

Zaterdag 9 september organiseren we vanuit Toer’80 een BBQ tocht. We hebben een extra lange route op het programma gezet. De route gaat door Duitsland en is ongeveer 135km (begin- en eindpunt De Meet, starttijd 09:00 uur, BBQ rond 16.00 uur). Voor de toergroep is een route van 115km gemaakt.
Bij terugkomst in de Meet willen we de dag gezamenlijk afsluiten met een barbecue. Het zou ook leuk zijn als de partners aanwezig zijn in de Meet. Aanmelden is nodig en kan via de verzonden mail of een berichtje naar secretaris@toer80.nl
Voor de fietsers is er na de tocht gelegenheid om te douchen. Mocht je andere verplichtingen hebben op die dag, dan ben je uiteraard ook van harte welkom op de barbecue.

BINNENKORT

TOER '80

Dit is de website van en voor de Fiets Toer Club Toer ’80 uit Bellingwolde en voor alle fietsliefhebbers. Met ‘vers nieuws,’ zoals clubnieuws en verhalen over wielrennen en mountainbiken. Toer ’80 is een recreatieve Toer Fiets Club. Het ledental schommelt rond de 120. Toer'80 is lid van de NTFU Wielersportbond. Het lidmaatschap van Toer ’80 loopt van 1 januari tot en met 31 december van een kalenderjaar en wordt elk jaar automatisch verlengd.

© website powered by Twizzit.com