Juli. We zitten alweer bijna halverwege het jaar zo’n beetje, met de zomervakantie in aantocht. Natuurlijk zijn er al mensen op pad geweest en gaan er ook na het seizoen nog velen op reis, maar de grote hausse is aanstaande.

Voor wat betreft het wegseizoen zijn we nu ook alweer een tijdje bezig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij niet kan herinneren dat het zo vaak op onze ‘standaarddagen’ de maandag,  woensdag en zaterdag over het weer is gedaan en dat het zo vaak ook ‘tegen’ heeft gezeten. De laatste jaren werd dat natuurlijk steeds wel wat minder met het weer, maar 2016 moet nog veel goedmaken als het gaat om mooie zonnige fietsdagen en avonden.

Er gebeurt inmiddels van alles binnen de club. Grunnens Alternatief is net achter de rug en we hebben de focus op de Pannenkoekentocht en de ATB tocht. Binnen het bestuur hebben we een aantal dingen te regelen met bv de kledingafwikkeling, lief en leed en lopende zaken. Het is mooi om te zien dat de werkgroepen goed werk afleveren, top zoals jullie hiermee het bestuur en de club ann sich natuurlijk ondersteunen.

Voor dat we het door hebben komt de ‘Bultenbroezer’ alweer van stal. Moet er nog niet aan denken. Vooraleerst iedereen die dadelijk met vakantie gaat (of thuis blijft), vanuit het bestuur een goede tijd toegewenst!!!!!

Geef een reactie