Wel of niet vanmorgen. Op het moment van weggaan regen. Bij De Meet droog maar de straten heel nat. Stonden toch een kleine 30 man / vrouw die er zin in hadden. Overleg op topniveau binnen de toercie. De modernste technieken erbij en besloten Jagerhof af te bellen en de geheel andere kant op te gaan.

In twee groepjes vlak achter elkaar. Maar de ‘Specsaverclub’ zat in het tweede groepje. Gevolg in Oude Pekela (de schraalste plek in Groningen) de groep bij elkaar weg. Op nr 13 maar stoppen en bellen. “Woar zitten je?” “Vlakbij Muntendam.”  En na kort overleg het trefpunt Kleiwindeweer afgesproken. Daar de zaak bij elkaar en weer overleg over de koffieplek. Toch maar niet naar Peize en naar Sprookjeshof.

Vanaf Pekela al droge straten en het werd steeds warmer. Leuke tocht gereden met:
– mantelzorgers voor de 65+ -ers
– grapjes over laaghangende toiletten voor bepaalde formaat (van) leden
– de vergelijking in schouders tussen Stef en Kruijswijk
– Henk W, wiens duim steeds beter gaat en die vanmiddag moest tennissen
– Hero, tja, altijd gespreksonderwerpwaardig
– over de Giro, over Kruijswijk met iedereen zijn mening
– stiekem gebak eten

Foto’s op Google Foto’s

Volgende week Megatocht.

Geef een reactie