Gisteren voor het eerst weer een paar leden op de ATB. Doel: ‘laatste verkenning van ons Mulder2wielers ATB parcours.’ De opkomst viel eigenlijk fors tegen. Deels natuurlijk door het NCK, maar toch. We hopen dat de T80 leden zich a.s. zaterdag toch veel meer laten zien.

Het parcours grotendeels gereden en koffie gedronken in Smeerling. Daar waar het woensdag nog erg nat was, was het merendeel al weer lekker afgedroogd maar zaten er hier en daar nog drassige stukjes in.

Het parcours is hier en daar weer gefinetuned, ook met dank aan de mensen van de Windhappers afd. Onstwedde. Een paar stukjes singletrack er bij in maakt ons parcours nog mooier. Dat tref je overigens alleen op de 50 km route.

Dan naar de oproep. We hebben mensen die deel uitmaken van de ATB werkgroep. Die zijn druk doende (geweest) met:
– onze vaste ATB route en
– natuurlijk in de organisatie van de Mulder2wielers ATB tocht.
Daar zitten o.a. in Bart Kruizinga (link naar het bestuur, maar ik ga hier na zaterdag weer tussenuit); Bert Sietsma (link naar het bestuur); Harrie Edens, Jur de Groot, Geert Oldengarm, Jan Hut, Jan Klok, Henk Weeke, Johan Swarts.

Verder zijn we benaderd om mee te denken over een nieuw evenement Bike de Dijk met Marco Bos. Daar gaan Olf Boesjes, Kevin von Cleef en Peter Lammersma mee om tafel.

We zoeken echter nog mensen die mee willen helpen om:
– de vaste ATB route te onderhouden / komende periode hier en daar mee te helpen, mee te denken om de route hier en daar wat mooier te maken
– eigenlijk iemand die naast Harrie Edens als co√∂rdinator ATB de werkgroep wil ‘trekken’
Рmensen die de zaterdagtochten vanaf De Meet willen mede coördineren

Wie? Graag een reactie naar voorzitter@toer80.nl

Foto’s op Picasa.

Geef een reactie