Beste lezers,
Het is zover. Onze nieuwe website is in de lucht. U ziet de nieuwe vormgeving en er zijn allerlei nieuwigheden, bv kunnen reageren op het bericht, het kunnen delen op social media etc. We zijn erg blij met het resultaat en vooral met WordPress als ‘achterkant,’ dat het ons veel gemakkelijker maakt. Bezign, complimenten!!!!!

NIEUW LOGO
We hebben ook gemeend een nieuw – hedendaags – logo te moeten maken. Daarvoor dan aan de ontwerpster(s) MK2. Prachtig, simpel en origineel. Ook daarvoor de complimenten.

Verder zijn we sneller online als dat we gedacht hadden. Er wordt nog druk gesleuteld aan de nieuwe site en u mist bv nog de icoontjes die rechtstreeks naar de weersites verwijzen. Ook zult u merken dat we nog geen login hebben, maar ook daar wordt nog hard aan gewerkt.

We houden u op de hoogte.

This Post Has 3 Comments

  1. Joop Kuiper

    Zag vanmorgen met het aanklikken ,wat een gewoonte is, van onze site een erg mooie website. Zeer duidelijk en heel rustig gehouden.
    Hierbij wil ik mijn complimenten uitspreken voor wat het bestuur hier heeft neergezet.

    Joop.

Geef een reactie