prijsuitreiking M2W

We keken nog één keer terug op de prachtige uitvoering van de Mulder2wielers ATB tocht van zaterdag 4 oktober j.l. En dat deden we in Winschoten met de prijswinnaars van de verloting. De vijf prijswinnaars waren zeer in hun nopjes met de door hen gewonnen prijzen. De hoofdprijs, een hagelnieuwe ATB, ging naar Antje Begeman uit Blijham. “Ik schrok ervan toen het die zaterdag bekend werd gemaakt. Een nieuwe fiets. Ik kan deze goed gebruiken en zal binnenkort op de nieuwe Merida het veld gaan opzoeken.”

Foto
Staand vlnr: J Dreijer, G Kruizinga, E Dijkman
Zittend vlnr: F Borchers, A Begeman, R Mulder

ERLOTING
1e prijs: ATB, Antje Begeman, Blijham
2e prijs: Wielerset, Gea Kruizinga, Winschoten
3e prijs: Fietscomputer, Erwin Dijkman, Winschoten
4e prijs: Fietshandschoenen, Fred Borchers, Nieuwe Pekela
5e prijs: Fietssokken: J. Dreijer, Westerlee

 

Geef een reactie