Twee dingen,

Ten eerste. Vandaag hebben we op Bikemotion gesproken met ‘Craft.’ Deze week zullen we de bestelling plaatsen, zodat net voor of kort na oud en nieuw het bestelde binnen is.
Het tweede. In antwoord op de vraag welke kleding gedragen mag worden tijdens onze clubactiviteiten in de zomer en in de winter nog even hier het antwoord.
1.: op officiele clubactiviteiten zoals we nu de zaterdag trainingen / tochten hebben aub de nieuwe kleding. Niet het oude, omdat we sponsorverplichtingen hebben met de nieuwe sponsors. Doe ons een groot plezier en laat het zo zijn dat we niet telkens leden er op aan moeten spreken. Ook wij zijn slechts vrijwilligers.
2.: degene die nog geen nieuwe kleding heeft heeft natuurlijk vrije keuze. Sommige leden maken gebruik van oude kleding hierin die ze op één of andere manier hebben gekregen. Dat kan en we hopen jullie zsm ook in de nieuwe kleding te krijgen.
3.: op de woensdagmiddagen en de zondagen is ook vrije keuze.

Geef een reactie